Från bott till topp

Tänk vad mitt humör kan svänga.. I ena stunden så är jag nere och i nästa på topp! Tänk vad ett litet telefonsamtal kan göra.. Jag är ju så himla nojjig så att jag blir trött på mig själv.. Take it easy, Carin!! Bara för att jag inte hör något på en gång, så behöver det inte betyda något negativt! Suck... Help me! Någon som känner igen sig..? :)

Idag fick jag papprena från Cultural Care som jag ska fylla i inför mötet på Ambassaden. Det är verkligen tusen frågor om allt och ingenting... Shit.. Kommer jag klara av det här..? Om det är några som är mer nojjiga än mig, så är det väl USA... Det är ju näst intill omöjligt att ta sig in i det landet... Vad är ni rädda för?? Jag behöver styrka för att fylla i alla pappren!

XOXO

Ett virrvarr i huvudet

Tankarna snurrar. Vad ska jag göra nu? Ska jag eller ska jag inte?
Vet ej. Kan inte Du göra något? Orolig. Kanske missar allting.
Som katter runt en het gröt. Gör något nu. Inte mycket kvar.
Läsa bok. Kanske får annat att tänka på då. SMS. E-mail.
Mobil. Något. Nu. Snälla. Vill.
God natt.

XOXO

Leksboda

Nu sitter jag i Leksboda hos föräldrarna och blir mer och mer irriterad på min kamera. Jag vet inte om det är kamerans eller batteriernas fel, men batterierna tar slut jättefort i den! Vet inte vad jag ska göra :( Jag försöker lägga in bilder från Sthlm i datorn, men det vill sig inte :( Idiotiska kamera!!! Jag har ju testat att köpa nya batterin, men det hjälpte inte mkt... Snacka om att jag blev lurad när jag köpte den...

Nu har jag två veckor på mig att flytta ur lägenheten.. Undrar om jag borde befinna mig i Falun istället för Leksand då..? Fast jag tror att jag är en tidsnegativit (motsatts till tidsoptimist), för jag tror alltid att allt ska ta längre tid än det tar, och att jag aldrig ska hinna klart... Men det fixar sig nog.

På tisdag kväll far jag o systeryster o hennes pojkvän till Örebro. Hon o han ska flytta in i hennes lägenhet, och jag passar på att hälsa på farmor o farfar. Det var längesen nu! Och förhoppningsvis lite kusiner o kusinbarn oxå... Sen är vi tillbaks i Leksboda på torsdag igen.. Vi blir inte borta allt för länge, vilket känns skönt...

Nu ska jag äta lite frunch!!

Förresten, jag berättade igår för mina småkusiner att jag skulle åka till San Fransisco och vara barnvakt (försökte använda ord som de förstod;) ) ett år åt tre barn. Då säger sjuåringen: Kan inte någon annan vara barnvakt åt dem? gulligt, va? :) Men jag svarar då att det är jag som vill åka dit... Ett år är ju ganska lång tid för ett barn...

XOXO

flytt, flytt,flytt...

Det går rätt bra att flyttpacka. Idag har jag burit ut kartonger från förrådet till bilen. Men fy vad tråkigt det är med hela organisationen kring att flytta! Jag har flyttat cirka sju gånger sedan 2003... Jag önskar att jag bara kunde packa ner allting i kartonger på en gång! Men nu måste man ju spara sådan som man kommer att använda under den tid som är kvar, samt det det jag ska ta med till USA, samt det som ska med på scoutlägret... Samtidigt kan jag inte be någon kompis hjälpa mig, för jag måste ju själv tänka igenom vad det är jag ska packa ner och inte... suck...

Just nu håller jag på att  bränna mina bilder från datorn till CD-skivor. Eftersom jag ska packa ner datorn men ändå vill ha bilderna med mig...

Förresten: Är det någon som har ett hårt gitarrfodral och vill byta det mot ett ganska oanvänt mjukt? Det funkar lixom inte att frakta gitarren i ett mjukt fodral ända dit... om man inte vill ha den i tusen bitar förstås...

Nä, nu ska jag återgå till brännandet...

Är det någon som vill följa med och bada i eftermiddag?? :)

XOXO

Sol och bad!

I natt har jag inte sovit så bra, för det var extremt varmt! Ändå hade vi fönstret öppet hela natten! Jag delade dubbelsäng med min sjuåriga kusin från Sthlm och han hade tydligen inte heller sovit så bra. Dels pga värmen men oxå för att sängen lutade lite så han rullade ner mot mig flera gånger... Men ikväll ska jag iaf sova i min egen säng. Mina föräldrar kommer hem på lördag, så jag får inte låna bilen så mkt länge till, därför måste jag tillbaks till Falun och köra så många kartonger jag bara kan de här dagarna! Men jag kommer tillbaks till Leksboda på söndag, för då bjuder mormor på fika (det är hennes födelsedag). Hoppas jag bara hinner med att se konfirmationen i Falun som är samma dag!

Idag tog jag mina småkusiner Christofer (13 år), Linus (9 år) samt Benjamin (7 år) till Tällbergsbadet för att bada. Det var riktigt skönt! Både i vattnet och på stranden! Jag busade lite med Linus och Benjamin i vattnet och slängde runt dem o hade kul :) Sen gick jag upp på stranden och läste lite oxå.

Nu ska jag nog åka till Falun snart, men jag känner väldig mkt för att lägga mig på stranden och läsa.... Nu är sommaren här!! :)

XOXO

Oh boy!



Miss Li är så cool! :)

Nu sticker jag till Leksand!

XOXO

Årets andra dopp

...och det var sååå skönt! :)

Idag har jag packat ner lite saker i lådor, samt ställt ut en del kartonger i bilen som jag sedan kört till garaget. Alltså man ska inte klaga, men shit vad varmt och kvavt det var idag! Det var som att gå ut i en vägg! Så jag ringde Karolina och höll tummarna på att hon var i stan, och lika sugen på ett bad som jag! VIlket hon var! Så jag hämtade upp henne och en till kompis och sen åkte vi ut till Gullnäsgården och badade. 21,5 grader var det i vattnet! Underbart! :) Nu har jag fått mersmak, så det blir nog snart fler dopp! Särskilt om det här vädret håller i sig!

När vi var där och badade kom det in två kanotister till bryggan. Jag tycker att jag känner igen kvinnan. Då säger mannen plötsligt: Hej Carin! Jag tittar lite nogrannare på honom och svarar. Sen går det upp för mig: Det är min högstadielärare! Han har jag inte sett sedan dess, och blir väldigt förvånad att han känner igen mig! Än mer kommer ihåg mitt namn! Vi pratar ett tag och så.. Men sen måste jag bara fråga om det här fenomenet; att så många av mina gamla lärare känner igen mig och kommer ihåg mitt namn, när jag knappt känner igen dem! Vissa elever gör mer intryck än andra, säger han då. Han kände igen mig på ögonen sa han... Så jag måste verkligen ha gjort ett positivt intryck på mina lärare... Jag som knappt syntes i klassrummet... Lite kul att höra iaf :)

Nu ska jag åka hem och läsa sista boken i triologin Millenium!

XOXO



En dag mindre...

...lite fattigare, men ett steg närmare San Fransisco...

Idag vaknade jag klockan sju och kunde inte somna om för jag kom på att min cykel fortfarande står kvar på järnvägsstationen sedan en vecka tillbaks. Det gjorde mig lite orolig, för jag vill inte bli av med den! Då skulle mina föräldrar bli arga på mig! och det vill jag ju inte... Jag låg iaf kvar i sängen till åtta. Försökte läsa lite. Men sen klarade jag inte det mer utan gick upp och duschade. Halv nio gick jag till stationen och den stod kvar! :)

Sedan åkte jag till Hemköp, och sedan har jag packat lite mer saker, samt tvättat. Rensat ur garderoben oxå! Så nu är det inte lika fullt längre:) Stoppade in alla tjocka tröjor o byxor i en svart sopsäck, för dem lär jag inte behöva over there!

Halv två hade jag en läkartid. Jag ringde igår, och fick en tid redan idag! Jippi! :) Där fick jag veta saker om mig själv som jag inte ens visste.. T ex: Vet du om att du hör dåligt? eller: Dina halsmandlar är lite stora. eller: Oj, vad lågt blodtryck du har! Hmm.... Inte har jag märkt nåt av det heller...

Tyvärr har jag ingen aning om var mitt vaccinationskort har tagit vägen, det har försvunnit någon gång i flytten. Så läkaren skrev bara ett stort frågetecken på blanketten där den frågan togs upp... Suck, inte bra.. Men nu sitter jag och letar på BVC's hemsida om vilka vaccinationer jag har tagit (alltså dem som alla barn är rekomenderade att ta).. Wish me good luck!

Men nu är jag iaf lite fattigare, men lite närmre avresan! :) Tur att jag fortfarande lever som en student och lyckats spara lite från min lön!

XOXO

Nu är det klart!

Igår hade jag VÄLDIGT svårt att sova! Gissa varför!? Jag fick ett besked sent igår kväll vilken familj jag skall vara au pair hos i ett år i Kalifornien!! Många tankar snurrade i huvudet! Tror inte att jag somnade förrän vid fyratiden. Nu är det så mycket som ska fixas. Lägenheten är redan uppsagd, så nu har jag cirka två veckor på mig att packa ihop allt i flyttlådor! Sen får jag bo spartanskt! Om två veckor kommer även ett scoutläger som jag skall vara med på. Känns lite ivägen just nu, men men... Och sen ska jag jobba en vecka oxå.. Och så ska jag åka till Sthlm igen för att fixa visumet.. Och så ska jag packa till USA... Och så ska jag ha en grillfest för släkt och vänner, så jag får träffa dem en sista gång.. Hjälp! Hur ska jag fixa allt??

XOXO

Stockholm nästa

Normalt sett är jag morgontrött

Jag hade mycket att tänka på i natt, vilket gjorde att jag vaknade redan klockan tre och kunde inte somna om. Jag låg och läste (Den besynnerliga händelsen med hunden om natten) ett par timmar, sedan gick jag upp och duschade och gjorde mig i ordning. Sedan dess har jag kollat på Förhäxad och ätit lite frukost.

Jag kommer säkert att vara hur trött som helst på tåget och resten av dagen. Vi kommer fram till Stockholm redan kvart över tio, jag undrar vad vi ska hitta på idag... Jag tror iaf att det var idag som Iron Maiden har konsert, så det ska killarna gå på, så då får vi roa oss på annat sätt. Vilket inte kommer att bli så svårt :)

Nu ska jag gå igenom packningen och se till så att jag inte glömmer något. Förhoppningsvis packa ur något oxå, så att väskan blir lättare.

XOXO

Är det säkert?

18 skadade på Liseberg

Lagom till att jag ska åka till Stockholm, och troligtvis Grönan, läser jag på svt.se att åkattraktionen Rainbow kollapsade! Alltså vad händer?? Hur bra är säkerheten på nöjesfälten egentligen?? Kommer man att våga åka någonting? Det här var ju inte direkt första gången det hände på Liseberg direkt... Hur kan man glömma Hangover till exempel? Eller när bromsarna på Lisebergsbanan lossnade och vagnen backade in i vagnen bakom (som hände helgen efter att jag hade åkt där)? Inte undra på att folk är rädda att åka. Men vad jag kommer ihåg så har det inte hänt så mkt på Grönan iaf. Så jag hoppas att säkerheten är mkt bättre där!

XOXO

Ny design

Jag kände för att byta design lite - vad tycker ni?

Nu ska jag ner på stan och göra lite ärenden, bland annat byta två linnen och lämna tillbaks en bok på biblan - Barry Trotter och den skamfulla parodin. En helt sjuk bok måste jag säga, haha! Om man inte har läst Harry Potter fattar man den inte. Allt är precis tvärtom i den här boken. Barry Trotter är 27 år, bor fortfarande kvar på skolan, som han har struntat i i hela sitt liv. Han lever på berömmelse från böckerna och filmerna som gjorts av honom av J.G Rollings.


Här kommer ett smakprov:

Interrobangen på Barrys panna bultade i en smärtsamt stark samba. Han tvekade; skulle han be om en annan kälke?

"Kliv i, kliv i, det är lång kö bakom er", sa konduktören och blottade ett tandlöst flin som Barry tyckte såg ... ondskefullt ut? En bild av mannen blixtrade förbi i hans hjärna - stripig, orakad, klädd i endast en knälång nattskjorta och nattmössa dansade mannen i månskenet runt ett väldigt bokbål - Barrys böcker. Nattskjortan hade texten Jag hatar Barry Trotter! med stora, svarta, faststrukna bokstäver. Demoniskt hoppande i Barrys tankar slet han av sig nattskjortan, ylande som ett djur, och blottade en ohygglig tatuering på bröstet - en bild av honom, Barry, med en trafikskylt i form av en cirkel med ett diagonalt streck rakt över.

"Jag tror inte att vi borde ta den här ..." övermannad av smärta svimmade Barry.

"Din vän verkar ha slocknat", sa konduktören. "Jag ska hjälpa dig att lassa på honom." Ren och den läskige kollektivtrafiktjänstemannen parkerade den lealöse Barry i baksätet. Ren intog förarplatsen och kälken närmade sig snabbt tunneln, konduktörens fasansfulla skratt avlägsnade sig allt mer och mer. På grenen ovanför dem stod det Ni kommer att ångra er - men endast Ren var vaken att se det.

XOXO


Världen - here I come!

ÅÅh vad roligt:) Jag har fått höra att jag pratar utmärkt engelska och folk skulle bli förvånade när de fick höra att engelska inte var mitt modersmål! Och det från en äkta amerikanska, hehe:) Då blir man glad! Det skulle mina högstadie- och gymnasielärare höra!

Nu börjar det hända saker minsann.. Men jag vill inte berätta för mycket innan det är bestämt.. Men i morgon ska vi prata på telefon igen!

Och i morgon ska jag börja packa till Stockholm! Det ser jag sååå mycket fram emot! Kul att få åka med min underbara moster och hennes kille och hans bror! Det blir livat minsann!

Jag måste verkligen bort härifrån! Jag vill se mig omkring! Jag vill se världen! Det är faktiskt dags nu! Man måste se sig omkring lite, innan man bestämmer sig för var man vill sätta ner bopålarna!





Vi hittade ett smultronställe :)


Gissa om det var gott!


Jag...

...säger bara en sak: KILLAR!!!


You can't live with them, but you can't live without them either... Suck....





Can't stop this feeling

Jag ska iväg och jobba idag igen. And my feet hurts! Fortfarande, alltså! Nu har jag jobbat sju dagar i rad. I morgon måste jag nog säga nej, om hon frågar. För jag måste vila upp mig!

Jag vill ha fotmassage! Rättelse: Jag behöver fotmassage! Shit..

Aja, nu ska jag krångla mig till duschen och göra mig i ordning... Hoppas det kommer några speciellt trevliga (läs: söta) gäster idag! Det behöver jag...

XOXO

Brända fingrar och söta killar

Idag var det sjukstuga på Gullnäsgården. Jag och Emma sprang varannan minut till vattenkranen för att spola iskallt vatten på våra fingrar som vi hade bränt på våffeljärndet! Det gjorde såå ont! Tänk att vi båda två gjorde samma misstag.. Så smarta vi är.. Vi är riktiga blondiner, tyckte Emma... Men jag har faktiskt bara slingor..! ;)

Det känns i fötterna nu att man har jobbat hela dagen. På förmiddagen hjälpte jag en kompis att flyttstäda. Vi blev klara tidigare än beräknat, och jag hade inte tänkt att jobba något mer sedan. Men när jag hade suttit cirka tio minuter i hennes soffa för att pusta ut ringer telefonen: Hej Carin! Erik är sjuk idag, har du lust att jobba? Så då var det bara att sätta sig på cykeln och cykla ut dit. Och det var ju hur kul som helst! Men jag var lite trött.. Jag som hade tänkt åka hem och lägga mig för en power nap istället :)

Mot stängningsdags kom det äntligen tre killar i min ålder.. Det händer inte ofta kan jag säga. Särskilt inte utan fru/flickvän och barn.. Så det var mkt trevligt :) Växlade några ord med dem och de tyckte nog det var trevligt oxå;) Blev bara så irriterad på mig själv för att jag kände igen en av killarna, men inte kunde placera var. Är inte sånt jobbigt?? De får iaf gärna komma ut igen! =)

Nu ska jag lägga mig o softa framför tv'n, för imorgon ska jag jobba igen.. Det blir visst inte mkt stämplat för mig den här månaden, hehe!

XOXO

Nyfriserad

Igår var det äntligen dags. Dags för frissan. Det är alltid lika skönt att komma därifrån och veta att man ser bra ut.
Men nästa dag är det inte lika roligt, när man upptäcker att man inte lyckas få till det lika bra som frisören. Suck. Men jag ska köpa mig en plattång, då kanske det går bättre.

 

XOXO

Fina ord

Du sa att du var glad att jag fanns här. Det värmde. Tack. För egentligen känner vi inte varandra.

XOXO

tjuvlyssnat.se

En mamma ~30 står på tunnelbanan med sin dotter ~4 i barnvagn. Dottern har gnällt och vridit sig i vagnen under några minuter.
Mamman: Men Lisa, sluta bråka nu, nu har du verkligen inte varit ett föredöme för din generation.

XOXO


Så där ja..

..nu är jag både blondare och snyggare - i håret iaf...

Men det känns skönt att fräscha upp håret lite igen. Det behövdes! Så nu kan jag visa mig ute igen, hihi:) Nädå, så farligt var det inte...

Nu ska jag lägga mig, så jag är pigg o fräsch imorgon. Först ett möte på arbetsförmedlingen.. jippi! Lr nåt.. =( Sen ska jag servera på ett begravningskaffe.. och sen blir det lite jobb i cafféet.. Och så glassfest på kvällen! Mums! :)

XOXO

Längtan är jobbigt ibland...

Det blev lite jobb idag oxå. Fast det inte var tänkt så. Men de behövde lite hjälp, så då ställer man väl upp:) Riktigt roligt är det! Härlig stämning oxå! Mkt skratt blir det :)

Idag var det dessutom ganska mkt folk, för det var ju finare väder än igår. Men jag som hade tänkt cykla ett varv runt Varpan. Det hann jag ju inte med nu.. Så nån motion blev det inte..

Träffade "mina barn" oxå! Såå underbart! :) (Några tjejer från fritids alltså)

I morgon ska jag oxå jobba. Och då som husmor. Ojojoj... Nej då, det går nog bra:) Så ska jag duka inför ett begravningskaffe oxå, och på tors ska jag servera på begravningen... Det var en ung tjej, så det känns ju inte så kul.. :(


Jag längtar jättemycket till onsdag! Det ska bli så kul!! =)))



Hjälp mig

Jag behöver hjälp. Igen. Min dator går så otroligt segt!
Om det är någon som vet hur man botar det, så
hör gärna av dig!

XOXO

Gullnäs 2008=teamwork

Nu är jag trött. Kunde inte somna igår, utan låg vaken till 2-3 nån gång, så jag var jättetrött när jag skulle gå upp. Idag har jag jobbat mellan 12 och 18.30. Haft skitskoj! Det är ett härligt gäng där på Gullnäs :) Emma, Erik, Alexander och Ingegerd, ni är underbara! :) Roligare jobb kan man nästan inte ha! Dessa diskussioner och skämt och gliringar åt varandra... Ojojoj.. Synd att jag inte ska jobba mer, hehe :) Men på onsdag är jag tillbaks igen. Och då som husmor! Det ni! Då får ni lyssna på mig ;) Men det kommer säkert gå jättebra. För alla som jobbar där, vill verkligen jobba. Det är ingen som går och såsar direkt.. Det var teamwork på hög nivå när vi väl kom igång! Pga vädret var det inte så mkt gäster idag, men då fick vi istället tid att baka. Så nu har vi fyllt frysarna till bristningsgränsen! Men det kan snabbt ta slut om det kommer en tid då det är strålande sol flera dagar i rad. Så såna här dagar behövs ibland oxå :)

Nu ska jag nog vila mina trötta fötter lite...

XOXO


Flash-backs at Gullnäs

Jag har jobbat på Gullnäsgården idag. Det var skoj! Det är Missionsförsamlingens sommargård som har logi, kanoter, café och så vidare. Jag har jobbat där fyra fem somrar sedan jag var femton år. Men nu var det ett tag sen. Men det var kul att vara där igen! Jag jobbade med Emma och Emma :) Det har ju varit lite mulet idag, så det kom inte så jättemkt folk. Men då fick vi tid att baka istället, vilket behövs emellanåt.. Jag ska även jobba i morgon, och på onsdag ska jag vara husmor :)

Allt fika är hembakat och det är väldigt billigt om man jämför med andra caféer. Så kom gärna dit och fika! Och så finns det en badstrand med brygga, så klart! :)

Jag borde få betalt för att göra reklam så här, haha :)

XOXO


Är lite seg idag...

Är det någon som har tvättat ögonen med nagellacksbortagning? Jag kan säga att det svider!
Jag ska inte ha sminkborttagning och nagellacksbortagning bredvid varandra i badrumsskåpet i fortsättningen...

Först hade jag tänkt lägga ut lite bilder här från igår, men jag gör nog inte det. Vill inte hänga ut mina vänner :) Men jag kan iaf bjuda på en bild på mig själv!


Vill inte få spray i ögonen lixom! ;)


Puss o hej! Vi hörs!

I want you...

...and I want you now...




Sol idag igen

I morse läste jag ut boken.. snyft... så nu måste jag till biblan o se om jag hittar någon ny. För en sommar utan böcker går ju helt enkelt inte ihop... Men det kommer inte bli lätt. Det är svårt att hitta ngn bra bok.. Kom gärna med tips!. Jag ska nog fråga min morbrors fru oxå, hon har ganska många böcker och kan nog rekommendera någon..

Vad skönt att det fina vädret har hållit i sig tills idag.. Nu ska jag ner på stan och shoppa lite.. Förhoppningen är att hitta ngt snyggt nagellack och några snygga skor.. Finns det något svårare att shoppa, än skor..?? men det är lixom dags nu..

Det där inlägget jag skrev förutom om att jag fick en klump i magen.. Det verkar lösa sig lite.. Den är iaf mindre nu... :)

Chip o hej! Stek er inte allt för mkt! :)


Jadu..

Det blev inte spaghetti o köttfärssås i morse. Mobilen ringde. Det visade sig vara C. Vi pratade i ca en timme. Det blev både gråt och skratt.. Så när min moster ringde en timme senare igen och sa att de skulle åka hemifrån, så blev det lite bråttom för mig.. Inte hade jag fått i mig någon frukost, inte hade jag fönat håret och inte hade jag sminkat mig. Så jag sade snabbt hej då till C och skyndade in i badrummet. Frukosten struntade jag i totalt, för vi skulle ändå äta på Gullnäs.

Det blev en trevlig eftermiddag med min moster o hennes kille. Mkt skatt, en del fotograferande, väldigt god smörgås, konversation med en väldigt söt ekorre.. m.m... Det hela slutade med att de följde med mig hem och vi bokade en tågbiljett till sthlm åt mig! :)

Nu ska jag iväg o se Narnia.. Hoppas d finns några biljetter kvar..

Puss o hej!

Är sommaren här nu?

Vad skönt att äntligen kunna ha på sig linne och kjol!! :)

Idag tog jag rejält med sovmorgon. Sov till tio-elva och sen låg jag kvar i sängen och läste min bok. Den är så bra!! Flickan som lekte med elden.. Nu börjar det verkligen hända saker..

När jag stod i duschen ringde min moster. Hon undrade om jag ville hänga med till Gullnäs för att fika och bada, för hon skulle åka MC dit med sin kille och ev några vänner.. Självklart! svarade jag. Och jag hade i vilket fall som helst ändå tänkt ta med boken och åka dit och läsa och fika.. Men det är inte dags riktigt än! Hon hade lite saker att fixa med, och sen åker de ända från Leksand, så det gav mig tid att göra mig i ordning, äta lite, och sen uppdatera min blogg lite..

Det är både positivt och negativt att ha semester. Jag saknar jobbet.. och inkomsterna som det inbringar.. Men samtidigt är det skönt att vara ledig när det är liv i stan, så man hinner uträtta lite ärenden om man har lust med det..

Ikväll funderar jag på att se Narnia.. Någon som såg den igår på premiären? Om den är hälften så bra som första filmen, så är den absolut sevärd tycker jag..

Nu ska jag gå och äta lite spaghetti o köttfärssås, tror jag minsann...

Ha en jättebra dag!

Gamla minnen

Jag la mig i sängen och öppnade boken Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson. Samtidigt hade jag radion på, P3, och spetsade öronen då jag hörde att de intervjuade Mats och Björn från Mando Diao. Det är så roligt att det har gått så bra för dem. Lite häftigt att en kille som jag känner och har varit kär i nu åker jorden runt och turnerar.. För sju-åtta år sen hade vi samma pianolärare och träffades nån gång då och då utanför musiksalarna och utbytte en del repliker. Men jag var ju så himla blyg o osäker på mig själv så jag vågade ju knappt säga nåt.. Men han var ju så himla snygg o trevlig!! :) Vi gick inte i samma skola, men vi åkte samma buss till skolan (han gick dock av i centrum, medan jag fortsatte) och ibland såg jag honom där (på bussen) och någon gång satte han sig bredvid mig oxå... Tänk om man kunde leva om den tiden.. Hur hade jag betett mig då om jag hade det självförtroendet och självkännedomen som jag har idag? Undrar om jag någonsin kommer att stöta på honom igen.. Och vad jag i så fall kommer att säga? Kommer han ens att komma ihåg mig?




-

Jag känner för att baka något.. Nån som har nåt tips?

Hur blir det nu?

Jag tyckte det kändes så bra och att det skulle bli rätt. Men så sket sig allt. Så nu har jag en stor klump i magen. Vet inte hur det ska bli. Suck. Så nu känner jag mig lite nere. Men det finns säkert något bättre runt hörnet. Det är iaf det som jag försöker intala mig själv. Aja, det löser sig nog, även om det känns lite jobbigt just nu. I'm gonna pray for it. Tror jag. Hjälp.


Tips, tack.

Tack för alla era kommentarer, det är kul att läsa. Nu skulle jag behöva er hjälp.
Har ni något tips på ett bra nagellack med kvalitet som håller? Sen skulle det vara intressant o veta vad ni använder för färger?

Keep up the blogging!



Rekord

Idag har jag skrivit sju inlägg, jag tror att det är personligt rekord. men så blir det när man inte har något bättre för sig. Hade hoppats att vissa personer hade kikat förbi hos mig.. men så blev det inte. Det får bli en annan gång. Snart hoppas jag..!

men nu säger jag Godnatt för nu ska jag och Stieg gå och lägga oss!

puss o kram


Suck

Jag saknar dig. Varför svarar du inte? Jag behöver dig. Varför ringer du inte?

Men sluta! Lägg ner. Förstå vad jag säger.

Var är ditt hyfs?

Jag sitter och surfar runt på massa bloggar nu, och läser kommentarerna som folk skriver. Jag kan inte fatta hur elaka en del är. Jag menar, om man inte gillar bloggaren så behöver man faktiskt inte läsa! Det är faktiskt bloggarens plattform och hon/han får skriva precis vad som helst! (Om det inte är personangrepp förstås) Men måste man skriva massa dumma kommentarer om vad bloggaren skriver, eller bilderna?? Om man inte har nåt snällt att säga, kan man väl bara vara tyst??? Blir så trött på det här... Mår man verkligen bra av att slänga ur sig massa elakheter?


Så där ja!

Nu har jag beställt klipptid :)

Efterlysning:

Manliga bloggare, var finns ni?


Vinn vackra halsband!

De är verkligen jättesnygga! :)

Gå in på: http://nybloggkommersnart.blogg.se/index.html

Puss o kram!

Något magiskt är det

Alltså, jag tror verkligen att mina apparater har ett eget liv. För några månader började ju min mobil fungera igen efter att jag hade tappat den i golvet och var på väg att skicka den på lagning. För ett par veckor sedan åkte min vattenkokare i golvet och efter det gick den inte att stänga av. Så fort man satte den på stället, så började den koka. Men igår stängde den helt plötsligt av sig själv när det hade bubblat upp. Så nu fungerar den igen. Helt otroligt vad mina apparater är snälla mot mig :)

Dagens dissning

Finns det något mer deprimerande än att behöva gå till arbetsförmedlingen? Suck.. Jag har nyss kommit därifrån, ett måste för mig om jag ska kunna få någon A-kassa. Jag skulle vilja se någon statistik på hur många personer som faktiskt fått jobb genom arbetsförmedlingen. Jag har iaf inte det, fast jag har varit anmäld tidigare. Alla jobb jag har haft har jag fixat själv. Det skrevs iaf en handlingsplan och jag skall infinna mig på ett informationsmöte på torsdag den 10:e juli. Känns ganska meningslöst, eftersom jag har varit med om det förut, och dessutom inte planerat att vara arbetslös längre än augusti. En stor suck!

Håll tummarna för mig nu, att jag ska få någon ersättning...

RSS 2.0