Snart så

Nu börjar det dra ihop sig....

Jag fick världens konstigaste telefonsamtal idag

- Hallå?
- Ja? Ni har kvar bilen?
(Läses med invandrarbrytning)
- Ni måste ha ringt fel nummer.
- Ingen micro i locket...?
(Fortfarande invandrarbrytning)
- N-i   h-a-r   r-i-n-g-t   f-e-l   n-u-m-m-e-r!


Hemma

.trött.
.hungrig.
.rastlös.
.seg.
.rik.
.ensam.
.glad.
.förväntansfull.
.halvvägs.
.nervös.
.seriös.

Underbara barn

Jag har ett härligt jobb. Idag läste jag mycket böcker och serietidningar för barnen. Det gillar jag. Och dem. De vill sitta tätt intill och lutar ibland huvudet mot min axel. Såna tillfällen är dyrbara. Det är kul att vara på ett och samma ställe oxå, så att jag lär känna barnen och de lär känna mig. De är helt underbara..! =) Jag undrar när jag kommer att få egna.. Tanken kommer ju fram då och då... Ibland skulle det vara bra kul att kunna se in i framtiden! Fast ändå inte...

.over and out.

Nu är påskens tid förbi....

Jag har haft en helt välsignad Påsk med mina föräldrar. Jag har spenderat mkt tid i kyrkan, för far har medverkat i Påskspelet. Där har jag fått känna på vilken underbar gemenskap som finns där. Tänk att i lilla Insjön, finns det så många ungdomar som hänger i kyrkan.. Jag har pratat med en del av dem och förstår verkligen varför Kristin trivs så bra där.. Pastorn är helt underbar oxå. Så varm och omtänksam. Så det har varit en väldigt lyckad påsk i en väldigt skön miljö.

Påsklunchen åt vi tillsammans med släktingar och det var väldigt trevligt. Vi dukade fint och alla drog sitt strå till stacken.

Det har varit skönt att vara ledig ett längre tag oxå, även om jag har saknat barnen... Men idag är det dags att börja jobba igen. Jag börjar om en timme... Känner mig dock lite seg, men det går nog ur mig när jag cyklar upp för Svärdsjöbacken, hehe...

Jag hoppas att ni har haft en bra påsk oxå, och att ni har tänkt på varför vi firar påsk!

Det ena problemet efter det andra...

Varför är livet så seg-rott? Jag önskar att jag bara någon gång kunde känna mig helt lycklig. Det kommer bara ena problemet efter det andra. Det känns så hårt. Ska det jämt vara så här? Allt jag vill är ju bara att känna mig hel och lycklig. Ett exempel är t ex mina tänder. De blev ju äntligen fixade i början på året, efter att jag haft problem sedan 10-15 år tillbaks. Men istället fick jag pronlem med framtänderna!! Som nu måste fixas... Suck.. alltid är det något..

Är det för mycket begärt att få ha medvind någon enstaka gång?? Det känns som om mina syskon har fått det mycket lindrigare än jag... Varför är det så? Varför ska allt vara så svårt?
Snälla! Ge mig lycka någon!

Var hittar jag knappen där jag kan stänga av alla mina känslor...??


In the middle of Easter...

Jag hoppas att ni har haft en bra påsk så här långt! Själv har jag precis kommit från påsklunchen. Mkt gott! Fast jag frossade inte lika mkt som jag brukar på julen... O d va nog smart :) Vad fick ni på påskbordet då? Om ni vill se lite bilder (inte så många) därifrån kan ni gå in på mitt fotoalbum på www.nogg.se/carinmec.

Påskspelet var jättebra igår! De är så duktiga aktörer med och dessutom duktiga på att sjunga! Så det är definitivt något jag rekommenderar att se! Självklart gratis!

Puss o hej!


Hur får man bort det som gör så ont..?


Förhäxad påsk

Nu har jag sett klart första säsongen av Charmed Ones. Bara sju kvar :) Jag gillar verkligen de där tre (eller fyra) häxorna :) Och kul att ha en DVD-box o kolla på när man inte har nåt bättre för sig :)

image14


Vart tog våren vägen?? Idag har det snöat hur mkt som helst, hela världen är vit! Jag som vill ha vår :( Jag saknar solen och vårkläderna..


Helgen kommer jag att spendera hos mina föräldrar. Det blir bra. Lugnt o skönt. Men det kommer att bli konstigt att fira Påsk utan mina syskon. Martin som i nuläget sitter på en buss påväg till Franska alperna och Kristin som fortfarande är i Afrika (hon kommer hem om en vecka!). Ikväll ska vi till Insjöns kyrka o se ett påskspel som far medverkar i. Han ska spika upp Jesus på korset (Vilken förrädare!). Det ska bli skoj :) I morgon blir det påsklunch tillsammans med mormor o morfar o morbrors familj. Gött gött! Men hörni.. har ni tänkt på en sak.. Påsklunchen är ju nästan identisk med jullunchen.. Är inte det konstigt?? Borde inte påsklunchen vara nåt helt eget..? Den enda stora skillnaden är ju att man äter väldigt mkt ägg den här helgen, annars är det ju samma sak; köttbullar, jansons frestelse, potatis, sill osv...


image15

 
GLAD PÅSK !!



Life hurts...



 


Läxfri

Alltså jag vill inte skryta, men det är bara sååå skönt att inte ha några läxor eller arbeten man måste skriva! Jag kan fortfarande inte fatta att den tiden i livet är över nu. Aldrig mer några måsten på kvällar och helger, om jag själv inte väljer det förstås! Helt underbart!! =) Efter ca 16 år i skolan...

Ledsen att jag måste göra vissa av er lite avundsjuka, men det kan bara inte hjälpas... ;)

Puss på er!

Mellan två jobb

Nu är jag hemma o mellanlandar. Halv ett slutade förmiddagsjobbet och halv två börjar nästa. Jag har fått mkt jobb nu! Från o med nu och hela april ut ska jag vara på en förskola på förmiddagarna! Så då blir det att jag jobbar nästan 100 %! Kanonkul :)

Nu ska jag bara kolla till tvätten och sen ska jag iväg till nästa jobb :)

See ya later!


Life's not fair...


-->

Ursäkta språket tidigare... Jag ville bara få utlopp för mina känslor..


Marian Keyes

är en underbar författare! Hon har bland annat skrivit Vattenmelonen, När Lucy Sullivan skulle gifta sig samt Sushi för nybörjare. Hon skriver så levande och underhållande. Det är så lätt att ta till sig texten. Jag har precis läst ut Under täcket som består av små anekdoter från hennes eget liv. Fast det kan man nästan inte tro. Det verkar så uppdiktat allting, att hon ska ha varit med om så mkt konstiga och roliga saker. Men absolut läsvärd! =)

image10

Marian Keyes - Under täcket


Dagens sanning

Bad things allways happens to good people. Skip the niceness and be mean, that's how you survive....


#{!!#%£

fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck i hate my life

Som ett nytt hem

Jag blev faktiskt nöjd med den nya möbleringen. Rummet känns mycket större nu när jag fick bort den stora loftsängen. Och så har jag ställt garderoben på ett annat ställe så jag har fått en datavrå:) Om jag ville, skulle jag faktiskt få plats med mitt piano oxå... Och så har jag fått upp en hylla på väggen:) Om jag bara kunde byta ut lagerhyllan mot en vanlig TV-bänk så skulle lyckan vara gjord... 

På tal om något helt annat: jag önskar mig en system digitalkamera såå mkt! Jag älskar verkligen att fota, och bilderna skulle bli så mkt snyggare med en riktig kamera där man t ex kan ställa in skärpan manuellt! Måtte jag ha tjänat ihop till det snart..! Men det är ju så mkt annat som det behövs pengar till just nu... suck... Another time and place...


Jag gjorde det igen...

Jag köpte en krukväxt. Men jag kunde faktiskt inte hjälpa det. De är ju så fina, och det blir så mkt finare i lägenheten oxå! Vi får väl se hur länge den klarar sig. Den ska vattnas en gång i veckan. Jag hoppas att jag kommer ihåg det.

Måste nog laga lite mat. Jag är inte hungrig och har ingen aptit. Men jag jobbar i eftermiddag och då måste jag ha mat i magen. Punkt slut.

                                             image9
Här är min blomma. Har ställt den på hyllan som far spikade upp igår. Mina föräldrar är bäst! De finns alltid där för mig och ställer upp när jag behöver dem! Älskar dem! <3


Bra eller dåligt?

Är det normalt att börja laga mat kl 21.15? Men jag är faktiskt hungrig... Och jag tror att det är nyttigt att äta något mer än smörgåsar under dagen oxå...

Min syster i Sudan

Jag läste just min systers senaste inlägg på resedagboken (hon befinner sig i Sudan sedan den 6e januari) och vilka äventyr hon är med om! Det senaste handlade om att hon åkte själv till en primitiv by där hon går med en tjej som är lärare. Och vilket tufft liv de har! Och vad varmt! 40 grader skrev hon att det är! Hon skriver med sådan inlevelse, att det bränner på min kropp! :) Om ett par veckor kommer hon hem. Som en förändrad människa.

Storstädning

Jag är så himla trött på min lya just nu. Som jag kanske har skrivit tidigare. Men idag bestämde jag mig för att göra något åt det iaf. Jag ville göra den mer beboelig. Så det blev storstädning samtidigt som jag möblerar om. Jag vill ha en förändring! Och det börjar faktiskt likna någonting nu... :) Dessutom har jag slängt ut mina halvdöda växter. Det är bara att acceptera: Carin kan inte ha levande krukväxter någon längre tid..! Tygblommor får det bli för min del. Eller blommor i vas, som man bara har stående i ett par dagar. Det ska jag skaffa i morgon, så att det lyser upp stället lite mer. Och kanske ska jag skaffa några ljusstakar oxå, så det blir lite mer hemtrevligt.. I morgon ska även loftsängen monteras ner. Nu har jag testat och nu vet jag, att även om det är väldigt praktiskt att ha loftsäng, så tycker jag inte om att sova i den. Så, den ska ner. Jag önskar att jag hade några hyllor att sätta upp på väggarna oxå. Istället för den stora lagerhyllan som jag har nu. Den bara står och fyller en funktion och ser ful ut. Men det dröjer nog innan jag fixar det.


.over and out.

image7


YES!

Carola och Andreas gick inte till final!



I just wanna scream!

Varför gör någon så här? Någon som man gjort så mycket för och bara vill det bästa! Och så: dolken i ryggen! Varför finns det såna människor? Vad är deras avsikt?? Vad har de för motiv att förstöra så mkt för någon annan?? Och varför TROR andra på den här personen??? Åh, jag vill bara skrika..!

Tre dagar

med feber nu. Inte kul. Tur att man har TV och en dator. Och väldigt bra att mor fortfarande jobbar i Falun, så hon kan komma med lite leveranser på kvällarna, eftersom jag inte orkar gå ut...
Men det är såna här dagar som saknaden är som jobbigast.. Tacka vet jag telefoner :)

Jag ser på Rent hus just nu. Fy, va äckligt vissa personer har det! Fattar inte att de kan bo så :( men, men.. det finns mkt konstiga personer här i världen, har man ju märkt..

Bra början på det ny-gamla jobbet; att vara sjuk.. Men tråkigt nog är jag inte ensam om det. Jag tror inte att de har lyckats få tag på en vikarie till mig, ens! Vad är det som smittar oss egentligen?

-

När får jag må bra igen?


Fråga

Jag har ont i halsen. När går det över..?


Tvättbekymmer

Varför är tvättstugan alltid upptagen när jag behöver den? Och ledig när jag inte behöver tvätta??? Det går mig på nerverna! Ska vi behöva skaffa bokningslista fast vi bara är två lägenheter som ska samsas???


Påskpyssel

Nu har jag jobbat en vecka på Montessoriskolan. Det har iofs inte hänt så mycket där, då det har varit sportlov och extremt lite barn på fritids. Då har det blivit en del planerande istället. På fredagen hade jag en och en halv timme för mig själv efter att det sista barnet hade gått hem. Då satt jag och gjorde lite mallar till påskpyssel. Så här ser ett ut:

image7

Det ska alltså föreställa en höna, men jag tycker inte att den behöver ha de traditionella färgerna, utan kan se ut hur som helst. Men jag ville ändå använda lite vårfärger. Sedan får barnen utveckla det hur de vill. Och minns jag rätt, så har de ganska bra fantasi.

Jag längtar verkligen tills vi får börja påskpyssla! För jag älskar att pyssla! =)
Brukar ni göra påskpyssel eller skicka påskkort? Berätta :)

Idag följde jag med min morbrors fru när hon åkte till stallet. De köpte en häst i höstas som heter Tessan. Eller hon heter egentligen något långt och krångligt, men Tessan är smeknamnet. Just nu mår hon inte så bra, för hon har fått ett fult sår på smalbenet, sedan hon råkat sparka sig själv med bakbenet. Så det var ganska synd om henne =( 
  
                             image8
Här är Tessan tillsammans med min morbrors fru och lillebrors flickvän.

Obs: Bilderna är lite gryniga för att jag har tagit kort med mobilen.

Nu ska jag gå hem till mormor och morfar för att se på melodifestivalen.


 

Bröllop på isen

Igår var jag på hockeymatch med mina föräldrar, bror med flickvän, samt morbror. Leksand-Sundsvall. Det var inte direkt någon spännande match. Leksand tog direkt ledningen med 3-0. Strax därefter fick Sundsvall in pucken i mål. Men det var det enda mål som de lyckades göra. Leksand däremot jobbade på bra och matchen slutade 8-1.

Jag är inte så sportintresserad, som ni som känner mig vet, utan jag följde med för att vi hade fått gratisbiljetter och dessutom var det en chans att umgås med familjen. På matchen satt jag lika mycket och kollade på folk som jag kollade på matchen.

Under första pausen hände något som jag aldrig varit med om förut. Ett bröllop i Ejendals arena! =) De visade brudparet på storbildsskärmen, när de sa ja åt varandra i kapellet. Hur oromantiskt som helst, men tufft! Det gick jättesnabbt, inga krusiduller, utan bara frågan och sedan var det klart. Om man ska analysera lite, så var de inte så unga (säkert 40-50 år), och hade säkert inget behov av att göra det här hela bröllopsarrangemanget, som man brukar göra. Om man bara vill gifta sig och få det överstökat så var det här en jättebra idé.

Idag är det takbygge som gäller. Igen! Men den här gången på mina föräldrars garage. Men det var inte därför jag kom hit idag, så de klarar sig säkert bra utan mig. Jag har tänkt åka in till Leksand för att kolla på Vinterfestivalen, som hålls för sista dagen idag. Mina föräldrar har ju hjälpt till med isskulpturerna! Jag såg lite av dem igår, de är jättefina! Erkers Marie Persson är verkligen jätteduktig! (Det är hon som är konstnären) Och sedan ska jag baka en efterättspaj till byggjobbarna, så då har jag varit med och hjälpt till lite i alla fall.

Nu ska jag ta och äta frukost!

RSS 2.0