The school of Can't

Det känns som om jag har ett strypkoppel på mig och någon som hela tiden håller mig tillbaka. Det är ganska påfrestande. Jag anser att mitt uppdrag är att sysselsätta barnen och hitta på roliga aktiviteter till dem så att de känner sig nöjda. Men varje gång jag gör något med dem så möts jag av höjda ögonbryn och kommentarer som; den där vaxduken skall inte användas till det där. Det är så irriterande! Vi är där för barnens skull! Inte undra på att de håller på och bråkar och stökar när de inte har någonting att göra! Det är ju deras sätt att få utlopp för kreativiteten eller ledan!

Det vore faktiskt kul, att höra att man gör någonting bra oxå. Fritids är faktiskt en väldigt viktig del av barnens vardag, där de lär sig alla de sociala sakerna som; kommunikation, samarbete, turordning och så vidare! Jag är helt slut när jag kommer hem på kvällarna. Jag känner mig så ensam. Det är svårt att vara ensam fritidspedagog, bland assistenter och lärare som inte ser det viktiga i fritidshemmets arbete.

Nu gäller det här inte all personal. Jag har fått leenden från några av personalen i alla fall. Men jag förstår inte varför vuxna människor ska behöva vara avundsjuka och titta snett på varandra. Det är faktiskt inte VI som ska vara i centrum, utan barnen!

I huvudet på Carin Svensson

Jag tror att det skulle vara en häftig känsla att åka till Israel och besöka klagomuren. Det skulle nog bli ett lyft för min tro. Så jag tror absolut på Carolina Gynning när hon säger att hon fick en rejäl upplevelse när hon var där. Hoppas bara att det håller i sig, och att hon inte bara skakar av sig det när hon kliver av planet på Arlanda igen. Men man vet ju aldrig... En sak jag vet om henne är iaf att hon har kass engelska! Och jag blir så irriterad på det! Till exempel när hon säger: I don't know how you say it när hon menar I don't know how you pronounce it. Ja, ja, jag vet att jag är petig, ni håller säkert inte med mig. Men så blir det när man har pratat engelska dagligen i ungefär fyra år och haft det omkring sig. Men det jag framför allt ogillar, är den svenska dialekten när svenskar pratar engelska! Den hoppas jag att jag har skakat av mig. Jag vill prata amerikansk engelsk, den tycker jag är finast..

Ja, ja.. Det där var mkt skit om ingenting.. Nu ska jag återgå till att vaista time framför datorn!

Puss och kram!

Ny i gemet

Hej! Här är en nygammal bloggare:) Japp, jag har bytt forum. Har skaffat mig en ny blogg nu och jag får se vilken jag i slutändan vill använda mig av...
See ya'll later!

RSS 2.0