Bokrea

Idag fick jag en ledig eftermiddag. Det var skönt. Då kunde jag cykla ner på stan och kolla in bokrean. Jag brukar aldrig köpa några böcker och definitivt inte gå på bokrean. Men i år bestämde jag mig för att kolla in utbudet i alla fall. Jag visste vad jag ville ha för något. Men självklart (!!) så fick jag inte tag på det jag ville. suck. Men jag kom hem nöjd i alla fall. Jag hade köpt tre CD-väskor och ett PC spel. Jag hade bestämt mig för att spara på lite utrymme och sätta in alla mina cd-skivor i väskor istället för att ha dem i de tjocka cd-fodralen (både musik, data-spel, filmer och andra). Så det är vad jag har gjort i eftermiddag! Nu gäller det bara att komma på vart jag ska förvara CD-omslagen, för de vill jag inte slänga...

Men jag har oxå spelat dataspel! Jag köpte nämligen Worms! Det är hur kul som helst! Man är ett lag maskar som ska kriga mot andra maskar! Och så har de massa roliga läten och soundtracks och massa roliga vapen, t ex får som sprängs på kommando eller bomber i form av bananer som släpps från flygplan. Måste bara testas! =)

Nu ska jag kolla på 2900 Happiness...

Puss o hej!

Jag är arg!

2900 Happiness ska sluta sändas på tv3 och endast sendas på webben!

Det är såå taskigt! Jag har försökt att se vissa avsnitt på webben, men det funkar ju inte! Bilden stoppas, och det hörs endast ljud! Så irriterande! Grrrr! Vad ska jag nu göra??? 2900 Happiness är ju den bästa såpan som går för tillfället!

                                                         image5

Bilden är hämtad från http://tdconline.dk/



Vart är världen påväg?

Det är inte klokt att man får vårkänslor i Februari! Det är hur underbart som helst, för jag längtar efter våren! Men samtidigt vet jag ju att det är på tok för tidigt... Vart  skall detta sluta?

Funderingarna fortsätter i ett senare inlägg, nu måste jag till jobbet..

Puss o hej!

Livet är inte alltid gott...

Jag är inte van att vara hatad! Och jag tycker inte om det..!
Det var inte meningen att det skulle bli så..!
                    image3

Hon kommer med solsken till mig

Åh, vad längesen det var jag hörde den låten! Men nu när jag gjorde det (På Singing Bee), så färdades jag genast tillbaks till Stockholm i minnet. Året var 2002 och jag hade precis tagit studenten. Jag fick sommarjobb på ett vandrarhem/café/camping i Årsta. Där var jag i ungefär två månader och varje dag cyklade jag till jobbet. Självklart med radio i lurarna. Den sommaren spelades Östen me´ resten riktigt flitigt på Stockholms alla kanaler. Nu förknippar jag den starkt med tidiga, ljumma, sommarmornar cyklandes genom Stockholm. Det är ett härligt minne.

Det är konstigt (och härligt) hur musik kan förknippas så mycket med ett speciellt minne! På samma sätt som Ingen vill veta var du köpt din tröja förknippas med långa dagar utan solljus, instängd på en fabrik i Habo.





Dude, where's my car!?

Sweet..!



Du vill inte vara jag idag..

Jag är torr i halsen, har en tand som krånglar, nyser då och då och dessutom krångar linserna i ögonen. En seg helg med andra ord...


Avskedsgåva

Det här fick jag av kollegorna i fredags. Jag som älskar choklad..! :)

image2

Och så fick jag en jättefin teckning som ett par tjejer hade målat, och skrivit fint på! Jag kommer sakna dem!

Marie Lindberg

Jag diggar henne verkligen! Hon har så skön och soft stil! Snart lyssnar jag nog sönder hennes första skiva.. Är det någon som vet om hon har släppt en till? Den vill jag verkligen ha, så jag får lite variation.
Jag gillade hennes första låt Trying to recall från början, men sen när jag fick skivan så tyckte jag att den var väldigt tjatig och inte så bra. Men nu när jag har lärt mig alla låtar på den, gillar jag henne skarpt! Perfekt musik att läsa böcker till! Fast kan vara lite farligt oxå, då det är så lätt att sjunga med, så man glömmer bort vad man läser.. ;-)

Nu ska jag återgå till min kladdkaka som jag har i ugnen och maten som kokar för fullt på spisen!

Må så gott! Grankott!


PS. Emma, du hade rätt. Det var för att boken inte var intressant nog, som gjorde att jag tappade koncentrationen! Nu har jag en desto bättre bok och den har jag inga problem med att läsa..! ;) DS

Jag trodde du visste...

Jag vill möblera om i min lägenhet. Om jag gör det, kanske jag kommer att trivas bättre. Nu står det t o m flyttkartonger här, vilket tyder på att jag är på väg ut igen. Och det är jag ju. Men inte riktigt än. Jag får gå igenom mina saker och packa ner det som inte används och sedan möblera snygg, och sköta växterna bättre, och dekorera med värmeljus och kanske några tavlor. Och framför allt: bort med alla skol-papper!

Jag har nyss varit hos tandläkaren
. Han kunde inte göra något åt mina tänder. Visste inte vad det berodde på, var i alla fall inte hans fel, menade han. Så jag fick ett återbesök inbokat om ca 3 veckor. Då ville han se om det det blivit sämre eller inte. Det är så irriterande, jag kan inte använda mina framtänder. De når inte ihop. Så jag kan inte ens bita av tejp! Det har jag ju jämt kunnat förut!

Nu ska jag packa ihop och åka till jobbet! Idag är det for sure sista dagen där. Glass blir det till mellanmål.

Äntligen!

Snacka om att det är skönt med fredag! =)



Criminal minds

Det måste vara den mest orealistiska såpan som finns! Jag blir så irriterad på allt som inte stämmer med verkligheten, men ändå fortsätter jag att titta...

Jag är fortfarande trött efter igår. Det var väldigt skönt med sovmorgon i morse. Men trots det så var jag grymt trött när jag vaknade! Och jag stängde på fritids idag, så det blev än ganska lång och seg dag ändå. I morgon har jag sovmorgon igen, såå skönt! Och då stänger jag inte, så då blir det en kort dag :)

Jag ska praoa på Tonår i kyrkan i morgon kväll. De behöver ledare. Det kan nog bli kul att umgås med lite tonåringar! Det blir studiebesök på DD och sedan Sportlovsfest. Kul :)

Nu är reklamen snart över, så jag ska återgå till TV'n. Tjipp o hej!

Uppmaning till föräldrar:

Skäm inte bort era barn! Det blir så jobbigt för oss i skolan då...

Tungt huvud...

Äntligen hemma igen, efter en lååång tolvtimmarsdag! Men det var värt det, pengar finns ju inte i överflöd. Och så fina barnen var! (Teater på kvällen alltså). De har övat i flera veckor på elevens val och nu var det äntligen dags för redovisning! Underbara solo och en stark kör! Rysningar i hela kroppen.

I morgon har jag sovmorgon. Skönt.

Nu ska jag softa. Behövs.

Puss och hej!

Panik!

Vaknar 06.25! Väckarklockan hade inte ringt! Jag började 06.30! Panik! Rusar upp ur sängen. Slänger på mig kläderna. Slänger i tandborsten i ryggsäcken. Rusar ut till cykeln och cyklar iväg!
Kommer fram till skolan 06.36. Puh! Inte så väldigt försenad iaf! Men några barn hade kanske hunnit komma redan. Småspringer mot skolan. Framme vid dörren. Upptäcker att jag inte har med mig nyckeln! Panik! Vad gör jag? Ser att en volvo står med lysena på, på skolgården. Säkert ett barn som väntar på att någon skall komma och öppna. Har inget annat val än att vända om igen. Springer mot cykelstället. Då möter jag, TACK OCH LOV, en städerska som har nyckel! Hon släpper in mig. Jag kan pusta ut. Har dock ingen uppställningsnyckel, så jag får sätta min sko i dörröppningen för att den inte ska gå igen och låsas. Det gör att det blir väldigt kallt inomhus. Men jag kan iaf släppa in barnen. Oduschad och ofräsh dukar jag fram frukosten. Borstar tänderna på toan.

Usch, det var en hemsk morgon! Men nu är den tack och lov över, och allt slutade bra.

I don't understand why...

But girls can be really mean to each other...

tell me

Why does it feel so wrong sometimes?

Ingen lärarbrist här inte

Wow, det är verkligen populärt att läsa till lärare nu för tiden! En av mina kusiner började läsa, året efter mig. Två av kompisar från gymnasiet började läsa året efter mig. En nyinflyttad tjej i kyrkan flyttade hit för att läsa till lärare. Min bror funderar på att börja läsa till lärare i höst. Två gamla bekanta som jag träffade i kyrkan idag, läser till lärare. Annat smu-folk jag känner läser till lärare, en kompis jag lärde känna i sommar, läser till lärare. Och så här kan jag hålla på... Jag befinner mig verkligen i ett hav fullt av blivande lärare... Häftigt! (Fast inte bra ur konkurrens-synpunkt)

Lärare behövs!

Sometimes I just feel like...

Im so happy!

Life is good!

Im not that alone!

Im not that broke!

Im not suffering too much!

People like me!

Im happy!

Are you happy for me?

Vill nåt nytt

Åh, va jag är trött på att bo så här trångt...!

Det finns...

...många olika sorters människor (män) på krogen. För det första har vi de klängiga som endera verkar ha glömt bort att de redan frågat om de fått bjuda på en drink, eller inte kan acceptera ett nej, utan försöker om och om igen. Sedan finns de dem som har fått lite för mycket i sig och fungerar som en evighetsmaskin; alltså säger samma saker om och om igen... För det tredje har vi dem som inte riktigt vågar, utan kommer fram och säger något kort, för att sedan gå därifrån när de inte kommer på något mer att säga (de kan dock komma tillbaka och upprepa proceduren). Sedan har vi de som stirrar, och inte gör så mycket mer. Lite obehagligt. Men tack och lov, finns även de som är väldigt trevliga och som går att ha en konversation med.

Bruna bönor!

Så var det fredag igen. Den här veckan gick fort. Och ganska smärtfri oxå. Det känns helt OK att jobba en vecka till. För då får jag ju dels se Astrid Lindgren-musikalen och även teatern som de tränat till på elevens val. Det ska bli så skoj! De är helt otroligt duktiga på att sjunga! Jag ryser i hela kroppen! Tänk att de vågar ställa sig på scenen och sjunga solo.. Skulle jag aldrig våga!

Har fått underbara kramar från barn på Montessoriskolan idag! Får jag jämt när jag möter dem i korridoren :) (Skolorna ligger i samma byggnad, om ni undrade...)

Nu ska jag äta. Idag blir det Falukorv, bruna bönor och potatis! Mums!

Jag är kär

Vi hade ett av de allra bästa telefonsamtalen idag! Jag saknar honom så otroligt mycket! Tänk vad man får utstå, för att man ska få det bättre i framtiden... Men tänk att tiden ska gå så långsamt.... Läntar till i sommar...!

Det har varit en bra dag på jobbet idag. Kanske det berodde på att det var skoldisco på kvällen? Jag vet inte. Men skönt var det! Fast jag hoppas ju att jag har en del i det, att det är lugnt på fritids. Det känns som om det är lugnare nu än det var i början i alla fall... Jag ska jobba där en vecka till. Sen börjar jag på Montessori! Det ser jag jättemycket fram emot! Jag saknar dem! Det är nog den bästa skolan som finns! ;) Jag var där o besökte dem fem minuter igår, och möttes av ett stort tjejgäng som kom springande emot mig och slängde sig i min famn! Då känner man sig uppskattad! :) Det blir spännande att komma dit igen!

Puss o hej!

Happy Valentine-day!

Jag är inte något big fan av Alla Hjärtansdag. Det är bara en dag, då affärerna ökar sina inkomster rejält. Tycker man om någon kan man visa det vilken dag som helst! Det finns så många som känner sig utanför just den här dagen (precis som vid jul) för att de inte har någon att visa sin uppskattning för, eller att det är någon som uppmuntrar dem. Det hela har blivit för stort tycker jag.

Det behövs mer kärlek i världen! Visa det varje dag!

<3 puss och kram <3

Tisdag = Semla

Kläderna från H&M kom idag! Mycket roligt! Och allt passade! :) Det behövs verkligen fyllas på i min garderob...

Semmel-tisdag=smaskens! Semlan smakade kanon! (dock lite torr... semlor skall förvaras under lock!)

Glada skratt och collage

Jag undrar om jag kommer sakna det här stället när jag slutar. Det tror jag faktiskt... Det har trots allt blivit några glada skratt här :) Igår var en ganska bra dag. Jag lyckades sysselsätta de allra flesta, så att stämningen blev ganska god. Jag tycker att jag har lyckats, när även killarna vill hålla på med de aktiviteter som jag tagit fram.

Nu ska jag skriva ut lite foton som jag har tagit här på fritids, så jag kan göra ett collage sen.

Tjipp o hej!

!

By the way, det var ganska lugnt idag... :)

Four days away

Det är fritt inträde på Harrys på fredag. Funderingar på att gå? Tja... kanske...
Dessutom är det schlagernatt... vilket gör det mer frestande..
Alternativet är att följa med föräldrarna på hockeymatch.. Som oxå är gratis..
Men än är det bara måndag. Det är lååångt kvar.

I have a dream

I just wish I didn't care.
I just wish I could move on.
I just wish it didn't control my mind that much.
Im too sensitive.

Jag är beroende

Så extremt mycket! Av choklad! Det är inte ett dugg nyttigt! Men det är så gott! =)
Vad ska man göra åt detta beroende? Jag vet att jag inte är ensam... 
                                                    
                                                        


<3 <3 <3

Saknaden är enorm. I'm going nuts about this! I don't know what to do. I wish I had the same opportunity over there. I'm recieving a lot of job offers here, and it's fun! It feels good to be "wanted". I just don't know what to do. Please tell me...

-

Another day, another opportunity to make it happen.


åter till vardagen

detta ifrågasättande. hela tiden. det blir jag inte klok på.


Ett dilemma...

Kan man förlåta någon som inte har bett om ursäkt...?

Sorry seems to be the hardest word

It's sad, so sad
It's a sad, sad situation
And it's getting more and more absurd
It's sad, so sad
Why can't we talk it over?
Oh, it's seems to me
That sorry seems to be the hardest word

Vilket pissväder!

Det var tur att vi inte bestämde oss för att gå till Åsbobacken idag. Det hade bara blivit blött och blött och blött... Hade det varit mars eller april nu, då hade jag varit överlycklig över vädret! För det är lite vårliknande. Men eftersom det bara är februari, vet jag ju att det kommer att bli kallt igen, så det tjänar ingenting till... :(

Det blev ingen bok på biblan idag. Men det blev en del shoppat på Kupolen. En skjorta, två tröjor och några strumpor. Så jag är nöjd!

Nu är det dags för lite mat. Och sen godis ;)

Over.And.Out

Helgen är här

Det är lördag. Jag hade sett fram emot en låååång sovmorgon! Iaf till ett! Men det blir ju sällan som man tänkt sig. Första gången jag vaknade var klockan sex. Somnade om. Andra gången jag vaknade var den nio. Somnade inte om. Låg ett tag och kollade på tv. Nu är klockan elva. Jag är duschad och klädd, så snart ska jag ner till biblan. Och sen till Kupolen. (Efter att jag tagit hand om tvätten förstås...)

Nu är det sååå skönt med helg!

Vad har hänt?

Jag har ingen ro till att läsa böcker längre. Och jag vet inte varför. När jag var mindre läste jag ut flera böcker i veckan, för jag tyckte det var så kul. Jag drömde mig bort i böckernas värld. Men jag slutade läsa när jag började på högskolan, för då hann jag inte med det. Och jag var rädd att jag inte skulle kunna släppa romanerna om jag väl började. Jag behövde all min koncentration till kursliteraturen. Men nu kan jag ju faktiskt börja igen, eftersom jag inte pluggar längre. Men nu känns det inte som om jag kan koncentrera mig på boken. När jag börjar läsa, far tankarna i väg och jag glömmer vad jag läser. Varför är det så? Har jag helt kommit av mig i läsandet? Det vore så skönt, om jag kunde koppla bort omvärlden och försjunka i en bok för ett ögonblick. Just nu har jag lånat en bok från mina föräldrar. Och den har jag hållit på med i säkert en vecka, vilket är ganska lång tid, för en bok i den här storleken. Vad gör jag för fel? Kanske är den inte intressant nog? Kanske blir det annorlunda om jag lånar Marian Keyes? Eller kanske måste jag vänta till sommaren, då jag kan lägga mig på stranden och läsa? Tja, jag vet inte. Nåt är galet. Men nu ska jag iaf göra ett försök, eftersom det inte går nåt bra på TV.


Im so happy for you

Det där var ironi. bara så ni vet.

har nyss lagt in tvätten i tvättmaskinen. tvättmedelsluckan har gått sönder. irriterande.

dagen har varit helt okej idag. några bråkiga barn, men jag pratade med föräldrarna när de kom, så jag hoppas att det blir bättring tills nästa vecka. håller tummarna. nu är det bara en vecka kvar. jag vet att jag inte har skrivit så mkt positivt om mitt jobb. men det finns faktiskt en del härliga människor där oxå. idag busade jag en del med några barn. och precis innan jag gick fick jag en kram av en go kille:) han kom efter mig i korridoren och stoppade mig. det värmde. lärarna är oxå goa. de tycker att det är bra att jag har kommit. och att jag sätter gränser. de står på min sida. det känns skönt.

jag behöver shoppa. det ekar i min garderob. kan bero på att jag lämnade en del kläder i new york sist jag var där. hmm... så i morgon vill jag till Kupolen. Någon som vill med? :) Sen vill jag till biblan oxå och låna en bok av Marian Keyes. hon är bra. har bland annat skrivit När Lucy Sullivan skulle gifta sig och Vattenmelonen.

Var är alla bra TV-filmer? undrar jag. det är ju bara skit på tv nu för tiden... jag kanske ska städa kylen istället. kul va?

Puss o hej!

Full fart mot helgen (fast lite snabbare tack..)

jag är chips-sugen. önskar det va fredag nu. behöver helgen.
nu ska jag kolla på QXgalan. alldeles ensam.

hur länge ska man behöva vänta..? ring nu.

Ville bara säga...

det gör inte ont att lämna en kommentar eller hälsning...

Nu har sagan tagit slut, det blir aldrig som förrut

Idag har det varit hemskt! Dagen började inte bra. Problem direkt när jag kom. En unge bet mig. Så idag har jag varit arg och ledsen hela eftermiddagen. Något måste göras. Varför gör de ingenting?? Om jag skulle jobba där en längre tid, skulle jag inte acceptera det!

Fick en glad överraskning när jag kom hem iaf. CD-skivan hade kommit! Äntligen! Dessutom fanns det mat i min kyl som jag inte hade gjort! Min snälla mor hade varit här och lämnat det :) Plus en semla! Mums!

Var nöjd med allt som livet ger

Jag har det rätt bra ändå. Jag glömmer bort det ibland och tycker väldigt synd om mig själv. Men varför ska jag det? Varför måste jag bry mig om vad andra tycker och tänker? Jag har rätt att vara nöjd med mig själv och jag vet att jag inte gör något för att skada någon. Så varför tar jag åt mig? Det är bara den andres sätt att få ut sin frustration och sina tillkortakommanden. Sluta, Carin! Jag mår bra. Jag har ett jobb, en familj, en pojkvän, vänner, en framtid. Så varför klagar jag? Varför kan jag aldrig vara nöjd? Jag behöver någon som påminner mig om det här.

Gud finns. Han tänker på mig. Han ser mig. Så kan det gå annat än bra?

This is how you remind me

Nu snöar det rejält utanför fönstret. Har lust att gå ut. Men vet inte riktigt vad jag skulle göra då. Blir det bra bilder om man tar kort?

Jag  har precis vinkat av Mia. Hon är nu hemma i Borlänge igen. Vi hade en kanonkväll igår. Det var lyckat. Första gången det var live-band när jag var där. Det var häftigt. Fast de var iofs inte så bra. När de hade gått av scen blev det massa schlagerklassiker. Det diggar jag! Men varför är det så att det nästan är tabu att gilla schlager i vanliga fall, men när det spelas på krogar, så dansar folk som galna?

Jag gick med plus igår. Jag gjorde av med kanske 300 spänn, men när vi skulle gå hem, så hittade jag 500 spänn på golvet! Lyckat! :)

Idag är det superbowl i USA! Det är nästan som julafton för dem! Om inte värre... Det hade varit kul att vara där och se det.. Killen min ska iaf gå ut med kompisar och kolla på matcherna. Undrar hur ofta det är? Är det en gång per år eller?

Nu ska jag laga lite spaghetti o köttfärssås och sen äta av den kladdkakan jag gjorde igår..

Simma lugnt!

Ståpäls in da house

Nyss kommit hem efter en lyckad utekväll. Lagom trött. Ska strax lägga mig. Är väldigt nöjd med kvällen. Jättekul att Mia har flyttat tillbaks igen! 

.Återkommer.

Falun - Borlänge tur och retur

Gissa vad jag gör? Ser på Disneydags! ;) Pluto, vilken klassiker! Det är kul, och sentimentalt, att se de små klassikerna igen.

Annars så väntar jag på Mia som nu sitter på bussen tillbaka till Borlänge efter att ha glömt sitt ID. Stackare... Men sedan, när hon äntligen kommer ska vi laga mat tillsammans snacka massa skit :)

Nu ska jag baka kladdkaka, så hon kan få det när hon kommer. Då blir hon nog glad :)

Puss o hej!

Mina barn och andras ungar

Jag har läst så himla mycket pedagogik under min utbildning och jag vet precis hur man gör för att fostra barn till goda samhällsmedborgare! Eller vet jag det...? Det här är en fråga som jag tänkt en del på nu. Hur kommer jag själv bli som mamma? Jag har fått så många exempel på mindre lyckade familjer och vad de gör fel. Samtidigt har jag fått många exempel på där man verkligen har lyckats. Så jag har allt i teorin. Men kommer det att funka i praktiken? När jag själv blir mamma, blir det ju mina barn och mina ögonstenar. Kommer man verkligen se den sanna bilden av sitt barn då? Och inte bara försvara han/hon blint utan att höra de andras åsikter? Jag vet inte riktigt om ni förstod vad jag menar. Men jag förstår i alla fall hur jag tänker... Tur är väl det, hihi ;)

På en Sten vid en Sjö i en Skog

Slaskigt värre ute. Jag blir blöt uppför halva vaderna. Jag kommer fram till biblioteket. Har gått upp relativt tidigt för att få lite gjort. Kommer somsagt fram, tjugo i elva. Dörrarna går inte upp. Kollar på Öppet tiderna. Biblioteket öppnar inte förrän elva. Suck. Vänder om och går in mot stan. Byxorna blir ännu blötare. Var är alla plogbilar när man behöver dem? Går in på Ginas. Kollar på några byxor. Överväger om jag ska prova dem. Plånboken styr och jag går ut igen. Fortsätter in mot stan. Möter några tjejer med plakat om "Framtidspiloterna" som tydligen har mässa i Kristinehallen idag. Går in i Gallerian och sätter mig för att vänta ut tiden lite. Viker upp byxorna. Går sakta tillbaks mot biblioteket igen. Flera människor väntar utanför. Kommer dit en minut i elva. Väntar flera minuter. De är sena. Har sedan problem med att få upp dörren. Men jag kommer tillslut in i alla fall. Hittar nästan hälften av böckerna jag vill ha. Måttligt nöjd. Lånar dem och travar hemåt i snöslasket igen.

Sätter mig vid datorn och kollar det senaste. Fast först sätter jag på ris på spisen. Mat måste jag ha. Nu har jag bloggat ett tag, så det får räcka för tillfället. Funderar på om det är bra eller dåligt att ha en ganska dåld blogg dit inte så många läsare hittar.

Jag saknar Sån E Jag. Har beställt den. Den blev sen. Kommer förhoppningsvis på måndag. Dags för ny musik. Har tröttnat på den gamla som spelas om och om igen. Lyssnar på Gyllene Tider just nu. Har inte lyssnat så mkt på dem sedan i somras, då jag nästan lyssnade ihjäl mig på dem. Men nu kan jag uppskatta dem igen.

Over.And.Out

Gôtt!

Visst har jag snygg blogg?? :) Ville bara säga det, hihi ;)

Sen så vill jag bara tipsa om: OLW's Chream Cheese Chips! De är såå goda!

Morgontrött

Jag har varit så trött när jag kommit hem måndag-onsdag då jag jobbat från ca 7 till 16. Igår och idag, däremot har jag kännt mig fräsch hela dagen. Orsaken: Igår började jag 11 och idag 10.30. Så nu vet jag definitivt skillnaden! Jag är morgontrött!! Går jag upp så tidigt, så är jag hur trött som helst när jag kommer hem. Det skulle nog gå lättare om jag lade mig vid nio lr tiotiden. Men det går bara inte!

Wow your french is impressive

Det går inte en dag utan konflikter. Jag trodde att jag skulle klara mig igår. Det såg så ut. Eftermiddagen flöt på bra, barnen var sysselsatta med olika kreativa (eller mindre kreativa) saker. Men så, självklart, är det något som händer och ett par barn får frispel. Jag har för mig att jag var själv kvar då oxå. Fast rektorn kom in oxå och fanns där ett tag. Men det löste sig i alla fall. Vissa barn har svårt för förändringar, så är det bara. Men vad ska man göra? Jag måste sätta upp de här reglerna för att verksamheten ska fungera.

Men idag fick jag i alla fall komplimanger av rektorn. Hon sa att hon var imponerad av hur jag skötte konflikterna igår :) Det är jättekul att höra! Komplimanger är så viktigt för självförtroendet. Det gäller alla människor. När jag hörde det där, kände jag att jag trots allt gör något bra och jag har dem bakom mig när det gäller. Så nu är det bara att köra på!

RSS 2.0