Sweet tomatoes och rollerskating!

Tidpunkt: 08.50
Väder: 3 grader, soligt
----

Det är kallt nu på morgonen för att det inte är några moln på himlen. Tror inte det har varit det i natt heller. Men om några timmar blir det nog väldigt varmt och skönt tror jag. Idag blir det parken med Molly, Kate, Mai och Jeager. Föresten ställde ni fram klockan igår? Så nu skiljer det nio timmar mellan oss igen..?

Igår var det obligatorisk au pair träff med vår LCC. Då var det rollerskating som gällde! Vi fick låna skridskor där, och då var det såna här fula där hjulen sitter två och två! Ni vet såna som man hade när man var liten! Oj, vad vingligt det är! Mkt svårare än skridskor på is! Fast lite lättare hade det nog varit om vi hade fått inlines där hjulen sitter på rad... Man kände sig verklingen som bambi ute på hal is haha! Tyvärr får ni inte så några bilder, för man fick inte ta kort där, av nån outgrundlig anledning... De flesta stapplade omkring på banan, men det var ett par som var duktiga på att åka av alla som var där. Speciellt en afrikansk man som dansade runt på banan! Helt sjukt duktig! :) De spelade musik hela tiden, och gissa om jag och Anna skrek när de plötsligt började spela Mamma Mia! Vi behöver verklingen inte sakna Sverige här, haha =)

På söndag morgon åkte jag och Mai till Sweet tomatoes tillsammans med Anna, Kim och några andra au pairer. Vi kom dit innan tolv, så då fick vi både frukost och lunch! Och efterrätt så klart! Hur gott som helst, så sen kunde man rulla hem, haha! =) Sweet tomatoes är, precis som Fresh Choice, en restaurant med buffé. Man betalar nio dollar och sen får man äta hur mkt som helst, o ta om hur många ggr som helst. Det finns t ex: massa olika sallader o röror, soppa, pizza, bröd, pasta, och innan tolv då frukosten serverades fanns d även; scrambled egg, gröt, cherioos, omeletter m.m. Och till efterrätt: chokladmousse, glass, strössel, frukt, o massa annat konstigt... :) Och så kaffe efter maten om man vill ha. Man kan sitta på den där restauranten hur länge som helst, så det gäller att inte äta för fort, utan dra ut på det :) Vi kom dit vid halv tolvtiden och jag och Mai gick vid två-tiden för vi ville hem och plugga. De andra satt kvar någon timme efter det.

Mums! :D

Jonathan vill alltid vara med på ett hörn, haha!

Puss o kram//Carin

Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för ditt tips...:)



Hur länge är det kvar på din au pair-period?



kram

KLas

2009-03-23 @ 18:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0