Turistning i San Francisco

Nu är det läggningsdags för mig, och det börjar bli morgon för er i Sverige..

Martin och Agnes har precis släppt av mig utanför mitt hus. Jag har varit med dem hela eftermiddagen och kvällen. Det var väldigt trevlig, det behövde jag! :)



De hade hyrt en väldigt snygg silvrig sportbil:) Vi åkte runt i San Fransisco och turistade lite. Det var första gången jag var där inne! Hur fint som helst! Ingen byggnad är den andra lik!


De här husen är tydligen de mest fotograferade i SF. Ja, visst är de fina, men jag förstår inte vad det är som är så speciellt med dem..?

Sedan så åkte vi på den här branta vägen, som går i sicksack  neråt, som de har planterat massa växter och buskar kring.



Sen åkte vi ut till Golden Gatebron! Hur häftigt som helst! Och vilken utsikt! :) Där satt vi ett bra tag och bara njöt:) Nu är det bara mor i familjen som inte har åkt på Golden Gatebron, hehe:)



Sen åkte vi in till Italian Town och åt på en restaurant. Mycket gott. Jag beställde Toasted Chicken Salad och vitlöksbröd. Till efterätt blev det chokladmousse! mmm! :)



Sen åkte vi tillbaks till Golden Gatebron, för martin ville se den i solnedgången. Dock kom vi för sent, för solen hade redan gått ner. Men däremot fick vi se när de tände lamporna där, och vi fick några riktigt snygga bilder där!



I morgon ska jag ta Bart in till SF där de hämtar upp mig, och så åker vi till Redwood-skogen (jag tror inte att den heter så, men det växer massa redwoodträd där iaf). Bilder av det får ni se senare!

Nu är det dags att sätta mobilen på väckning och gå och lägga sig!

Puss o kram//Carin

Kommentarer
Postat av: Gärd

Hej Carin!

Nu har jag uppdaterat mej på ditt nya liv.

Jag beundrar dej och hoppas verkligen att det blir bra med allt. Själv skulle jag inte våga, men jag kan väl få skylla på ålder och en massa annat.

Kul också att se lite av Marin och Agnes.



Sköt om dej!

Kram Gärd

2008-09-06 @ 15:32:10
Postat av: Älsklingssyster!

Heeej! Vad är det jag ser!? Har du blivit brun!! :D Fin du är! Vad roligt att ni träffats, jag vill också vara med! Härligt att du har det så bra! Kul att ngn i familjen har tålamod att leka med små barn! ;)

Ha det underbart!

MASSA kramar!!

2008-09-11 @ 20:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0